Menu Sluiten

Zijn Opbouwrolluiken Geschikt Voor Renovaties

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

90268429026842

More info

tags: Rolluiken – Inbouwrolluiken – Voorzetrolluiken – Opbouwrolluiken – Specialist Rolluiken – 

Wenst u meer info over zijn opbouwrolluiken geschikt voor renovaties kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Zijn Opbouwrolluiken Geschikt Voor Renovaties

Rolluiken Zijn Opbouwrolluiken Geschikt Voor Renovaties?

Als je op zoek bent naar rolluiken voor je renovatieproject, is het belangrijk om te weten welke types er allemaal beschikbaar zijn. Een veel voorkomende en populaire keuze zijn opbouwrolluiken. Maar zijn deze rolluiken geschikt voor renovaties? In dit artikel zullen we een diepere duik nemen in opbouwrolluiken en hun voordelen voor renovatieprojecten.

Wat zijn opbouwrolluiken?

Opbouwrolluiken zijn rolluiken die bovenop het raam of deur worden gemonteerd, in plaats van erin te zitten zoals bij inbouwrolluiken. Dit type rolluik is voornamelijk bedoeld voor nieuwbouw en renovatieprojecten waarbij er nog geen rolluiksysteem aanwezig is of waarbij het huidige systeem moet worden vervangen. Opbouwrolluiken kunnen geïnstalleerd worden op zowel ramen als deuren en bieden verschillende voordelen ten opzichte van andere types rolluiken.

Voordelen van opbouwrolluiken voor renovaties

Er zijn verschillende redenen waarom opbouwrolluiken een uitstekende keuze zijn voor renovatieprojecten:

1. Geen extra uitsparing nodig in het gebouw

Bij de installatie van inbouwrolluiken is er een extra uitsparing nodig in de muur of het plafond, wat bij renovaties voor extra werk en kosten kan zorgen. Met opbouwrolluiken is deze extra uitsparing niet nodig, aangezien ze bovenop het raam of deur worden geplaatst. Dit bespaart tijd en geld tijdens de renovatie.

2. Geschikt voor diverse raam- en deurformaten

Opbouwrolluiken kunnen op maat gemaakt worden en zijn daardoor geschikt voor diverse raam- en deurformaten. Bij renovaties is het vaak zo dat er verschillende formaten ramen en deuren aanwezig zijn, wat bij inbouwrolluiken voor problemen kan zorgen. Met opbouwrolluiken hoeft hier geen rekening mee gehouden te worden, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor renovatieprojecten.

3. Verschillende materiaal- en kleuropties

Net zoals bij inbouwrolluiken, zijn opbouwrolluiken verkrijgbaar in verschillende materiaal- en kleuropties. Dit betekent dat je ze volledig kunt aanpassen aan de stijl van je renovatieproject, waardoor ze naadloos in het ontwerp passen.

4. Mogelijkheid tot automatisering

Een ander groot voordeel van opbouwrolluiken is dat ze eenvoudig geautomatiseerd kunnen worden. Met behulp van een afstandsbediening of schakelaar kun je de rolluiken gemakkelijk openen en sluiten, wat zorgt voor extra comfort en veiligheid. Dit is vooral handig bij renovaties waarbij de elektrische bedrading al aanwezig is.

Conclusie

Opbouwrolluiken zijn een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Ze bieden verschillende voordelen, zoals geen extra uitsparing nodig, geschiktheid voor diverse formaten, aanpassingsmogelijkheden en de optie tot automatisering. Wil je meer informatie over opbouwrolluiken en welke opties het beste passen bij jouw renovatieproject? Neem dan contact op met een specialist op het gebied van rolluiken voor advies op maat.

Lees meer over opbouwrolluiken op onze website: https://www.wilms.be/nl/producten/opbouwrolluiken


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Zijn opbouwrolluiken geschikt voor renovaties

!–StopPubText–>.